Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – ”Αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνει αθώα” λέει ο δικηγόρος της

 Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – ”Αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνει αθώα” λέει ο δικηγόρος της

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί τους δικηγόρους της κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Ζάρδα.

Οι δύο δικηγόροι προχώρησαν σε δηλώσεις με τον Όθωνα Παπαδόπουλο να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ‘’Δεν υπάρχει στιγμή να έχει αλλάξει θέση, έχει απόλυτη άρνηση της κατηγορίας. Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που ήρθαν από το νοσοκομείο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλείας της.

Έχουμε εντοπίσει και επισημάνει διάφορα στοιχεία τα οποία θα εκθέσουμε ενώπιον των αρμοδίων αρχών. Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορούμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμμένει ότι είναι αθώα είναι η ίδια θέση που εκφράζει από την αρχή. Υπάρχουν πράγματι ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις. Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας. Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται από συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγο για τον οποίο διατύπωσε την άποψη της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζί του, ωστόσο έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να αντεπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έχει δικαίωμα’’.

Σχετικά Άρθρα