Δολοφονία Τζωρτζίνας: Με δύο δικηγόρους η Ρούλα Πισπιρίγκου – Απολογείται τη Δευτέρα

 Δολοφονία Τζωρτζίνας: Με δύο δικηγόρους η Ρούλα Πισπιρίγκου – Απολογείται τη Δευτέρα

Με δύο συνηγόρους υπεράσπισης θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας που ορίστηκε ως συνήγος υπεράσπισης της, μετά την παραίτηση δύο συναδέλφων του (κ.κ Λύτρα και Ιωάννου) μετέβη σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της σε συνεργασία με έναν ακόμα δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, είπε ότι μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου και ότι την είδε καταβεβλημένη.

Ωστόσο, όπως είπε ο δικηγόρος, επιμένει ότι είναι αθώα για την κατηγορία που τη βαρύνει.

Ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης που θα συνεργάζεται με τον κ. Ζάρδα εκτιμάται ότι θα ασχοληθεί με την πτυχή των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει διενεργήσει το ΑΠΘ σχετικά με την ύπαρξη κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, καθώς και με τις αναλύσεις που γίνονται αυτό το διάστημα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να μην αποδέχεται τα αποτελέσματα των αναλύσεων και ενδεχομένως να θέλει να τα προσβάλλει.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είχε παραιτηθεί από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, λίγες ώρες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ενώ και ο δικηγόρος που την ανέλαβε στη συνέχεια, Νίκος Ιωάννου, παραιτήθηκε επίσης.

Σχετικά Άρθρα