“Πάγωσε” η τελετή για τα ΟΣΚΑΡ: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ (vid)- Τι συνέβη και ποιό είναι το παρασκήνιο

 “Πάγωσε” η τελετή για τα ΟΣΚΑΡ: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ (vid)- Τι συνέβη και ποιό είναι το παρασκήνιο

Μια πρωτοφανής στιγμή καταγράφηκε στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η στιγμή που ένας ηθοποιός (Γουίλ Σμιθ) ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπήσει έναν άλλο (Κρις Ροκ).

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.

Ο Chris Rock έχει μόλις δεχτεί το χτύπημα του Will Smith για το χοντροκομμένο του αστείο σε βάρος της συζύγου του
Ο Chris Rock έχει μόλις δεχτεί το χτύπημα του Will Smith για το χοντροκομμένο του αστείο σε βάρος της συζύγου του AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

Ο ηθοποιός, που έλαβε και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “King Richard”, σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε με αποφασιστικό βήμα τον παρουσιαστή και του έδωσε ένα “γεμάτο”, γερό χαστούκι, το οποίο αποτυπώθηκε για τα καλά στην ιστορία της Ακαδημίας.

Επιστρέφοντας στη θέση του, την ώρα που ο Chris Rock (όπως και η υπόλοιπη αίθουσα) προσπαθούσε να καταλάβει αλλά και να κρύψει τη σοβαρότητα της κατάστασης πίσω από αμήχανα γέλια, ο Will Smith τού φώναξε εν μέσω απόλυτης σιγής και μάλιστα… δις:

“Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου!”.

Σχετικά Άρθρα