Τραγωδία στην Ελβετία: Γονείς, αδερφή και κόρη βούτηξαν στο κενό από τον 7ο όροφο

 Τραγωδία στην Ελβετία: Γονείς, αδερφή και κόρη βούτηξαν στο κενό από τον 7ο όροφο

Τρεις ενήλικες και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί στους πρόποδες ενός επταώροφου κτιρίου στην παραλίμνια πόλη του Μοντρέ, με έναν έφηβο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι τα θύματα στο περιστατικό της Πέμπτης ήταν όλοι Γάλλοι πολίτες και μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εκτελέσουν ένταλμα σε σχέση με την εκπαίδευση στο σπίτι ενός παιδιού λίγο πριν το συμβάν, είπε η αστυνομία.

Τον Μάϊο “κλειδώνει” ο χρόνος των εκλογών – Το Μαξίμου εξετάζει τις διαστάσεις, τις κρίσεις και τον αντίκτυπο των μέτρων στήριξης

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ταυτοποίησε τους νεκρούς ως έναν 40χρονο άνδρα, την 41χρονη σύζυγό του, τη δίδυμη αδερφή της και την οκτάχρονη κόρη του ζευγαριού. Είπαν ότι ο 15χρονος γιος του ζευγαριού τραυματίστηκε σοβαρά. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα «για να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες και τους λόγους αυτής της τραγωδίας», ανέφερε η αστυνομία.

«Η παρουσία άλλου ατόμου στο διαμέρισμα τη στιγμή των γεγονότων θα μπορούσε να αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο της έρευνας».

Ένας εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας, ο Alexandre Bisenz, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αμέσως τις αναφορές των ελβετικών μέσων ενημέρωσης ότι οι πέντε πήδηξαν από ένα κτίριο.

Ο Bisenz είπε στο AP ότι βρέθηκαν περίπου στις 7 το πρωί (06:00 GMT) την Πέμπτη έξω από ένα κτίριο κοντά στο φημισμένο Casino Barriere της πόλης.

Στην κατάθεσή τους, η αστυνομία είπε ότι δύο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα ενός διαμερίσματος και ταυτοποίησαν τους εαυτούς τους.

«Αδυνατώντας να έρθουν σε επαφή με τους διαμένοντας έφυγαν από το σημείο», είπε η αστυνομία. «Στο μεταξύ, ένας μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι άνθρωποι έπεσαν από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος».

Σχετικά Άρθρα