Εύοσμος: Έκαιγε χαρτί κουζίνας για να ζεσταθεί και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

 Εύοσμος: Έκαιγε χαρτί κουζίνας για να ζεσταθεί και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

Ένα ακόμη περιστατικό που αποκαλύπτει τις δραματικές και άκρως επικίνδυνες συνέπειες της ενεργειακής φτώχειας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένας ηλικιωμένος έκαιγε χαρτιά κουζίνας για να ζεσταθεί, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι ψυχολογικοί οι λόγοι που ο κόσμος δεν αγοράζει πετρέλαιο… αλλά επιβίωσης.

Ρωσική εισβολή: Τρόμος για το “Plan D” του Πούτιν – Απομένει λίγος χρόνος – Είμαστε στο “Plan B” το οποίο φαίνεται να αποτυγχάνει

«Καίω χαρτιά κουζίνας, μέρα-νύχτα, για να ζεσταθώ. Δεν έχω θέρμανση … είμαι άρρωστος … καίω και χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες» δήλωσε στις κάμερες ο ηλικιωμένος ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

«Χαρτί κουζίνας έκοψα, για να ζεστάνω τα χέρια μου. Δεν έχω θέρμανση. Αφού κάηκε το χαρτί κουζίνας, ένα κομμάτι … μετά από ένα λεπτό κοιτάζω, το δάπεδο, όλο φωτιά … και το κρεβάτι, τα στρώματα, τα πάντα, εφλέγοντο τα πάντα», περιέγραψε ο ηλικιωμένος ένοικος του διαμερίσματος.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, ο ίδιος προκειμένου να ζεσταθεί, έφτανε στο σημείο να βάζει το πρόσωπό του πάνω από το «καμινέτο»!

Σχετικά Άρθρα