Μακελειό στο Αρκάνσας – Ένας νεκρός και 24 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πλήθος – Ανάμεσά τους παιδιά

 Μακελειό στο Αρκάνσας – Ένας νεκρός και 24 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πλήθος – Ανάμεσά τους παιδιά

Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση και ανθρωποκυνηγητό βρισκόταν σε εξέλιξη την Κυριακή μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε έκθεση αυτοκινήτου στο νοτιοανατολικό Αρκάνσας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένα άτομο να σκοτωθεί και 24 να τραυματιστούν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πολιτείας του Αρκάνσας, Μπιλ Σάντλερ, δήλωσε ότι είναι πιθανές περισσότερες συλλήψεις μετά από «πυροβολισμούς που σάρωσαν πλήθος» στη Ντούμα, μια πόλη με λιγότερους από 5.000 κατοίκους περίπου 90 μίλια νότια του Λιτλ Ροκ.

Σφυγμός PRORATA: Έκπληξη στη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Απογοήτευση, απελπισία, θυμός για την κυβερνητική διαχείριση

“Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση και η έρευνα συνεχίζεται σήμερα για άλλους που μπορεί να πυροβολούσαν στο πλήθος”, είπε ο Σάντλερ στην USA TODAY.

Ο Σάντλερ είπε ότι οι στρατιωτικοί απάντησαν στην αρχική αναφορά για πυροβολισμό γύρω στις 7:25 μ.μ. βοηθούσαν τους αστυνομικούς της περιοχής Ντουμάς «να αποκαταστήσουν την ηρεμία στην κοινότητα».

Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και ιατρικά ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο. Περισσότερες συλλήψεις είναι πιθανές, είπε ο Σάντλερ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντούμας, Κιθ Φιντς, είπε ότι άγνωστος αριθμός παιδιών ήταν μεταξύ των τραυματιών αφού «πολλοί ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν».

Σχετικά Άρθρα