Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες χιονιού κατά τόπους πολύ έντονες

 Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες χιονιού κατά τόπους πολύ έντονες

Μπόρες χιονιού και μάλιστα πυκνές και ισχυρές προβλέπει για την Πέμπτη ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα την Πέμπτη θα έχουμε από το πρωί χιονοπτώσεις στις νότιες περιοχές της Χαλκιδικής, στη Μαγνησία, στις Σποράδες στην κεντρική και βόρεια Εύβοια, στις ανατολικές περιοχές της Φθιώτιδας μέχρι και τη Βοιωτία και τις βορειότερες περιοχές της Αττικής.

Στις Κυκλάδες θα έχουμε επίσης χιονόνερο, ενώ πιο νότια θα κυριαρχήσουν οι βροχές.

Οι φωτογραφίες με τις “χαλαρές” στιγμές του Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη- Τις ανέβασε ο ξεναγός

Στην υπόλοιπη Ελλάδα και στα Δυτικά το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και μόνο λίγα σύννεφα στα ανατολικά νησιωτικά.

Από το μεσημέρι και μετά όμως σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, στη βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες θα έχουμε ένταση των χιονοπτώσεων, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη.

Στα βόρεια της χώρας θα έχουμε επιπλέον σύννεφα και όσο πιο δυτικά οι μπόρες χιονιού θα γίνονται πιο έντονες και πυκνές.

Μπόρες χιονιού θα έχουμε και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ακόμη και στα παραθαλάσσια και το βράδυ θα έχουμε πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές πειορ΄χες των Επτανήσων και από τα Τέμπη και νότια, την Εύβοια, τις Σπορ΄δες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε κάποιες χιονοσυννεφιές.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και χιονοπτώσεις στα χαμηλά του βόρειου τμήματος της περιφέρειας και από το μεσημέρι θα έχουμε ένταση των φαινομένων.

Η θερμοκρασία από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στη Χαλκιδική θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και αν οι περισσότερες περιοχές ξεκινήσουν με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε πέρασμα με μπόρες χιονιού.

Η θερμοκρασία από 0 έως 8 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε φαινόμενα στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στη Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες και στην υπόλοιπη χώρα πολύ κρύο.

Το Σάββατο θα έχουμε χιονοπτώσεις δυτικά από το Αιγαίο όπως στην ανατολική Πελοπόννησο και την Κυριακή αναμένονται χιονοπτώσεις στο Αιγαίο και την νοτιοανατολική Στερεά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Σχετικά Άρθρα