Εγνατία: Βίντεο από την καραμπόλα με τα 28 αυτοκίνητα – Στους εγκλωβισμένους και ο υφ.Περιβάλλοντος, Γ.Αμυράς

 Εγνατία: Βίντεο από την καραμπόλα με τα 28 αυτοκίνητα – Στους εγκλωβισμένους και ο υφ.Περιβάλλοντος, Γ.Αμυράς

Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, έπειτα από καραμπόλα αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα. 

Ήδη προς την περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα με 12 υπαλλήλους από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Εγνατία: Καραμπόλα με δεκάδες αυτοκίνητα – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους επιβάτες

Η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει και τους οδηγούς που δεν εμπλέκονται στις καραμπόλες, καθώς αυτές έγιναν σε μικρές αποστάσεις η μία από την άλλη. Στο χώρο έχουν φτάσει και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Παράλληλα, εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 7 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν, διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην καραμπόλα με την εμπλοκή δεκάδων οχημάτων που σημειώθηκε νωρίτερα στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου, βρίσκεται και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς μετέβαινε στην Πρέσπα, για το θέμα με το θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών, αναφέρει η ΕΡΤ.

Bίντεο από το σημείο της μεγάλης καραμπόλας, περίπου 28 αυτοκινήτων, στα διόδια Πολυμύλου λόγω της ομίχλης. Το βίντεο είναι της Δ. Αμαραντίδου (δημοσιογράφος ΕΡΤ Κοζάνης) από το facebook.