Μακελειό Ανδραβίδα: Στην αστυνομία ο βασικός ύποπτος

 Μακελειό Ανδραβίδα: Στην αστυνομία ο βασικός ύποπτος

Προσήχθη και εξετάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας ο 60χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείτο από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης της οικογένειας εντοπίστηκε στην περιφερειακή της Πάτρας.

O 60χρονος εντοπίστηκε αρχικά στο σπίτι του στην Ανδραβίδα και οι άνδρες της ΕΛΑΣ και της ΟΠΚΕ, έστησαν επιχείρηση παρακολούθησής του. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ ότι ο ύποπτος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τελικά.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο 60χρονος έμεινε λίγη ώρα στο σπίτι του και εν συνεχεία επιβιβάστηκε στο αγροτικό του και αποχώρησε με κατεύθυνση την Πάτρα.

Στο ύψος του παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: «Προσήχθη και εξετάζεται στην Δ.Α Αχαΐας 60χρονος ημεδαπός για υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε την 02-03-2022 στην Ανδραβίδα Ηλείας».

Ο 60χρονος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, διαμένει στην περιοχή της Ανδραβίδας και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικά ΜΜΕ, είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό του. Η αιτία γι’ αυτούς τους καβγάδες ήταν πως το ζευγάρι δεν ήταν συνεπές σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές που είχαν.

Σχετικά Άρθρα