Ανδραβίδα: Είχε πυροβολήσει επτά φορές τον γείτονά του επειδή έβηχε – Αποκαλύψεις για τον δράστη

 Ανδραβίδα: Είχε πυροβολήσει επτά φορές τον γείτονά του επειδή έβηχε – Αποκαλύψεις για τον δράστη

Ο 60χρονος ζούσε σε βίλα στην Ανδραβίδα, απομονωμένος από τους συγγενείς του και είχε πρωταγωνιστήσει σε αιματηρά επεισόδια στο παρελθόν

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 60χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά τους στην Ανδραβίδα.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 60χρονος που δολοφόνησε την οικογένεια.

Το πρωί του Σαββάτου, μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού με θύματα τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, ομολόγησε ενώ την Κυριακή αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος ζούσε σε βίλα στην Ανδραβίδα, απομονωμένος από τους συγγενείς του και είχε πρωταγωνιστήσει σε αιματηρά επεισόδια στο παρελθόν.

Πυροβόλησε τον γείτονά του

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 60χρονος είχε πυροβολήσει επτά φορές τον γείτονά του επειδή τα βράδια έβηχε και τον ενοχλούσε. Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρέθηκε στο εδώλιο επειδή το θύμα που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει, εξέφρασε επιφυλάξεις.

Τη μέρα της επίθεσης ο 60χρονος φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του, δεν διακρίνονταν με ευκρίνεια. Αργότερα όμως ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της οικογένειας, φέρεται να είχε παραδεχτεί τα όσα έκανε εκείνη τη νύχτα.

Ο 60χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια. Και τα δύο παιδιά μένουν με τις μητέρες τους, καθώς ο 60χρονος έχει πάρει δύο διαζύγια.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ήταν 15 ετών, είχε πυροβολήσει στο πόδι έναν συμμαθητή του. «Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε» λέει στο flamis.gr, γείτονας του 60χρονου.

Σχετικά Άρθρα