“Απαγόρευση” και στις ρωσικές γάτες!- Η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIFe)

 “Απαγόρευση” και στις ρωσικές γάτες!- Η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIFe)

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γάτων “απαγόρευσε” στις ρωσικές γάτες να διαγωνίζονται στα σόου τους ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία .

Η Fédération Internationale Féline (FIFe) επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι οι γάτες που εκτρέφονται στη Ρωσία δεν θα επιτρέπεται να διαγωνίζονται στα σόου γάτας τους μέχρι τις 31 Μαΐου το νωρίτερο μετά την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Το εκτελεστικό συμβούλιο της FIFE επιβεβαίωσε επίσης ότι οι ιδιοκτήτες γατών που ζουν στη Ρωσία αποκλείονται επίσης από την οργάνωση μέχρι νεοτέρας.

Τα σόου με γάτες είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και η κίνηση αναφέρθηκε ότι δεν ήταν δημοφιλής στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της, η FIFE επιβεβαίωσε την κίνηση μετά την «πρωτοφανή επιθετική ενέργεια» που διέπραξαν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Οι γατόφιλοι επιβεβαίωσαν επίσης ότι ένα μέρος του προϋπολογισμού τους θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των μελών τους στην Ουκρανία και ευχαρίστησαν τα μέλη τους σε Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Μολδαβία για τη βοήθεια που έχουν ήδη προσφέρει.

Το διοικητικό συμβούλιο έγραψε: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIFe είναι συγκλονισμένη και τρομοκρατημένη που ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισέβαλε στη Δημοκρατία της Ουκρανίας και ξεκίνησε πόλεμο.

«Πολλοί αθώοι άνθρωποι πέθαναν, πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σώσουν τη ζωή τους.

«Είμαστε μάρτυρες της καταστροφής και του χάους που προκλήθηκε από αυτή την άνευ προηγουμένου επιθετική ενέργεια”.

Πηγή: DailyMail

Σχετικά Άρθρα