Λιγνάδης: “Όσο είναι στη φυλακή σώσαμε πολλά παιδιά” λέει θύμα

 Λιγνάδης: “Όσο είναι στη φυλακή σώσαμε πολλά παιδιά” λέει θύμα

Ο Αλί, ένας από όσους έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε σε podcast για την προφυλάκιση του ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον επαγγελματία εγκληματία και τονίζοντας ότι όλο αυτό το διάστημα που είναι στη φυλακή σώθηκαν πολλά παιδιά.

«Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω, δεν είχα μιλήσει προηγουμένως με κανέναν για το θέμα. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο μέρες μετά, νομίζω, μπήκε στη φυλακή» είπε σε podcast ο Αλί, ο οποίος ζει στη Σουηδία, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του Αnt1.

Θρίλερ με τουρκικά F-16 στον Άραξο

«Όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου και τους φίλους και στην οικογένειά μου, είχαν φοβηθεί. Που πας και τα βάζεις, μου έλεγαν. Έχω μάθει, ότι όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και μαθαίνω μετά από 10 χρόνια να βγαίνει το όνομά του για το ίδιο περιστατικό με το δικό μου. Αυτό σημαίνει πως τόσο καιρό δρούσε, έκανε το ίδιο πράγμα» ανέφερε ο Αιγύπτιος που ζει στη Σουηδία.

«Πιστεύω θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά και είμαι πολύ σίγουρος για αυτό. Θα είμαι ευχαριστημένος αν όλο αυτό τελειώσει θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω. Θα μπορούσα να μην έχω κάνει τίποτα και να λέω άστους θα τα βρούνε μόνοι τους, εγώ είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου.

Πιστεύω θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. 
Δεν έχω αμφιβολία. Με έχουν κουράσει οι πολλές φωνές που ακούγονται απ’ όλες τις πλευρές.Θέλω να τελειώσει το θέμα, να ακουστεί η φωνή της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι έγινε επιτέλους κάτι καλό, σώσαμε και τα άλλα τα παιδιά ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος εγκληματίας, “επαγγελματίας – εγκληματίας” να έχει και όρια» ολοκλήρωσε ο Αλί.

Σχετικά Άρθρα