“Απολαυστικός” διάλογος ανάμεσα σε Βόζερμπεργκ και σε τρολ- προφίλ του Τσακαλώτου

 “Απολαυστικός” διάλογος ανάμεσα σε Βόζερμπεργκ και σε τρολ- προφίλ του Τσακαλώτου

Την ”πάτησε” η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία νόμιζε ότι απαντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αφορμή ένα tweet από προφίλ με το όνομα του Ευκλείδη Τσακαλώτου που έλεγε τα εξής: «37 δις “μαξιλάρι” άφησα στον κ. Μητσοτάκη, έτοιμη μαγιά, για να κάνει κοινωνική – φιλελεύθερη πολιτική. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. Αντί λοιπόν να τα ρίξει στην αγορά αυτός προτίμησε να τα φάει σε απευθείας αναθέσεις με τους ημετέρους του. ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ».

Η ευρωβουλευτης Ν.Δ. δεν πρόσεξε ότι το προφίλ, που μάλιστα ως περιοχή αναφέρει «Οκσφόρδη», δεν είναι του πρώην υπουργού Οικονομικών και πέρασε στην επίθεση γράφοντας:  «Την αλήθεια κ@tsakalotos! Υποχρεωθήκατε να τα συγκεντρώσετε όχι για άσκηση …πολιτικής κοινωνικής αλλά για την αποφυγή προληπτικής πιστοληπτικής γραμμής γι αυτό κ φορολογήσατε την μεσαία τάξη!».

Η κουβέντα όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά συνεχίστηκε με ανταλλαγή… «πυρών» περί επάρκειας στον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας.

Το πράγμα έγινε ακόμα καλύτερο όταν στο ίδιο thread έκανε ανάρτηση και ο δραστήριος στο Twitter Γ. Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ, που σχολίασε: «Η άλλη δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα πάροντυ ακάου από τα πραγματικά αλλά έχει αποψάρα επί παντός επιστητού».

Σχετικά Άρθρα