Γιώργος Παπαδάκης – Παραμένει στον ΑΝΤ1 για δύο χρόνια

 Γιώργος Παπαδάκης – Παραμένει στον ΑΝΤ1 για δύο χρόνια

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης για δύο ακόμα χρόνια, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1.

Πρώτη έδωσε την είδηση η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα», δίνοντας τη νέα διάσταση της συνεργασίας του δημοσιογράφου και παρουσιαστή με το κανάλι.

Τι αλλάζει;

Θρίλερ με τουρκικά F-16 στον Άραξο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά με τις ειδήσεις κάθε πρωί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η αλλαγή -ο «αστερίσκος» που λέγαμε- θα γίνει φανερή την δεύτερη σεζόν, 2023-2024, οπότε ο παρουσιαστής αλλάζει καθήκοντα και παίρνει θέση πίσω από τις κάμερες.

Απλώς δεν θα είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο πλατό καθημερινά και μάλιστα από τις έξι το πρωί. Θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της εκπομπής και θα εμφανίζεται όποτε και όπως κρίνει ο ίδιος σκόπιμο.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά» είπε η ρεπόρτερ, η οποία τόνισε πως επιθυμία του καναλιού είναι το άτομο που θα επιλεγεί για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στα καθημερινά καθήκοντά του ως παρουσιαστή να είναι γυναίκα.

Σε φάση διαπραγμάτευσης των συμβολαίων τους βρίσκονταν τις τελευταίες εβδομάδες, εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Σχετικά Άρθρα