Ξιαρχό για Λιγνάδη: Με είχε καλέσει στο σπίτι και είχε δυο ανήλικα παιδιά

 Ξιαρχό για Λιγνάδη: Με είχε καλέσει στο σπίτι και είχε δυο ανήλικα παιδιά

Η  συνάντησή του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμών στις οποίος φέρεται να «πρωταγωνιστεί», μίλησε ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό, αναφέροντας ακόμα ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι μπορεί να είναι ο θύτης.

«Είναι κάτι πολύ σοβαρό, κάτι που μας φλέγει» σχολίασε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha και πρόσθεσε ότι «τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή, να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο».

Θρίλερ με τουρκικά F-16 στον Άραξο

«Το ένα παιδί ντυνόταν εκείνη την ώρα»

Ακολούθως μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον σκηνοθέτη στο παρελθόν. «Την ημέρα που με κάλεσε στο διαμέρισμά του του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και είναι από άλλη χώρα»,

«Έτυχε το ένα παιδί να ντυνόταν εκείνη την ώρα» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό, εξηγώντας ότι ένιωσε άβολα και μετά από λίγη ώρα έφυγε.

«Έτυχε το παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν 19 χρονών τότε. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα