Συγκλονίζει η 20χρονη Μαριάννα: Βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε

 Συγκλονίζει η 20χρονη Μαριάννα: Βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε

H 20χρονη Μαριάννα από την Πάτρα έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της με την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε το πρωί του Σαββάτου 19/2 να καταγράφει μώλωπες και άλλα σημάδια της κακοποίησης. Η περιγραφή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος σοκάρει για την αγριότητά της.

«Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Άρχισε να μου λέει ότι “δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει!”. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Ετσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου’ ρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά”».

Ο άνδρας ηρέμησε κάπως και ζήτησε το παιδί. Η Μαριάννα τηλεφώνησε στη μητέρα της, της είπε ότι θα έρθει ο άνδρας να πάρει το παιδί και η γυναίκα τα έχασε αλλά δεν έφερε αντίρρηση. Την ίδια ώρα και αφού ο άνδρας έφυγε για να πάει στη μάνα της, η 20χρονη τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αμέσως στη μητέρα της για να μην του ανοίξει. Εκείνος όμως κατάφερε να σπάσει και την πόρτα του πατρικού για να μπει μέσα. Στο πατρικό διαμένουν η μητέρα και η γιαγιά της Μαριάννας η οποία είναι κατάκοιτη. Μετά από λίγο ο άνδρας φεύγει. Η Μαριάννα ακολουθεί τις συμβουλές της Αστυνομίας. Πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της και μένει εκεί.

Ήταν ήδη 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος ξαναπηγαίνει στο σπίτι φροντίζει και παίρνει όλα τα έγγραφα που είχε για την παραμονή του στην Ελλάδα (είναι Αλβανός υπήκοος), περιλούζει με βενζίνη χώρους του σπιτιού και ανάβει φωτιά.

Οι γείτονες είχαν ακούσει τις φωνές και ξαφνικά βλέπουν και καπνούς. Ακουσαν και ένα σκυλάκι που γαύγιζε συνέχεια. «Το σκυλάκι μας έσωσε. Μέσα στο σπίτι υπήρχε και φιάλη υγραερίου. Τι θα γινόταν; Θα τιναζόταν όλη η πολυκατοικία στον αέρα;» αναρωτιέται μία γειτόνισσα. Οι γείτονες μπαίνουν μέσα και σβήνουν την φωτιά.

«Ήμουνα μία μαριονέτα, μία σκλάβα. Ανέχτηκα τα πάντα. Με διέκοψε από όλους. Κάποτε είχαμε πάει στην Αγγλία για δουλειά. Και εκεί έτρωγα ξύλο. Αναγκάστηκα να του κάνω μήνυση. Την απέσυρα γιατί σκέφτηκα την οικογένεια. Εδώ και ένα χρόνο με όσα είχα τραβήξει δεν τον ήθελα. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε» λέει η 20χρονη.

«Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών. Ευτυχώς έχω το μωρό μου που είναι ότι πιο όμορφο μου χει συμβεί στην ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θα μεγαλώσω μαζί του σαν φιλαράκια. Και έχω σκοπό να τον κάνω τον πιο καλό άνδρα του κόσμου. Να βλέπει γυναίκα και να στάζει μέλι».

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό τα ξημερώματα του Σαββάτου για να συλλάβει τον 33χρονο. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε.

Σχετικά Άρθρα