Ουκρανία – Πληροφορίες για ρωσική επίθεση στις 22 Φεβρουαρίου

 Ουκρανία – Πληροφορίες για ρωσική επίθεση στις 22 Φεβρουαρίου

Πυκνώνουν τα σύννεφα πολέμου πάνω από την Ουκρανία…

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι σημειώνονται σφοδροί βομβαρδισμοί και εκρήξεις στο κέντρο της πόλης του Ντονέτσκ, ενώ οι ρωσόφωνοι του Λουγκάνσκ αναφέρουν απώλειες αμάχων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, χρησιμοποιούνται βαριά πυροβόλα εναντίον της πόλης και η επίθεση κλιμακώνεται.

Μπιλ Γκέιτς: Τέλος ο κοροναϊός – Έρχεται νέα πανδημία

Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία παίρνει τροπή προς το χειρότερο.

Οι αρχές των φιλορώσων αυτονομιστών προετοιμάζονται για πόλεμο, καλώντας σε γενική επιστράτευση, ενώ συνεχίζεται η απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού προς το Ροστόφ της Ρωσίας.

Πληροφορίες για ρωσική επίθεση στις 22 Φεβρουαρίου

Θα γίνει άμεσα η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία λένε Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία ενώ τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο φως πληροφορίες για επικείμενη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία στις 22 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ, στην περιοχή «οι πληροφορίες και τα δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικά καθώς η στρατιωτική διοίκηση της περιοχής ανακοίνωσε νωρίτερα ότι 134 στρατιωτικές μονάδες της ρωσικής ομοσπονδίας – κυρίως τεθωρακισμένα οχήματα- έχουν παραταχθεί στα δύο αυτόνομα κρατίδια του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ κινούμενα προς τα σύνορα προς την Ουκρανία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την ertnews.gr, ανεφερε πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, ότι η ρωσική επίθεση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότοι πριν από λίγες μέρες υπήρχε η  βεβαιότητα από ηγέτες της Δύσης, ότι η ρωσική επίθεση θα εκδηλωνόταν την περασμένη Τετάρτη κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε.

Σχετικά Άρθρα