Συνάντηση με τους αγρότες ο Μητσοτάκης

 Συνάντηση με τους αγρότες ο Μητσοτάκης

Συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών αναμένεται να έχει την επόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  όπως μετέφερε ο ίδιος στον Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. 

 Ενώ  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ακόμη στις Βρυξέλλες , ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  λειτούργησε ως αγγελιαφόρος των αγροτών της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, μεταφέροντας στον Πρωθυπουργό το αίτημά τους για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο υπουργών, προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματα και να προσπαθήσουν να βρουν λύση.

Χαμός στο Twitter – Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα το σπίτι της 70χρονης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να μην αποδεχτεί το αίτημα του Δημήτρη Κουτσούμπα και των αγροτών, αφού είναι ένα θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν  και έχει διαβεβαιώσει πως η Κυβέρνηση θα παρέχει  έμπρακτη στήριξη.

Άλλωστε να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ  είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Η κυβέρνηση  στηρίζει με πράξεις τους αγρότες μας. Όπως στάθηκε στο πλευρό τους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας και των φυσικών καταστροφών, έτσι και τώρα τους στηρίζει με συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης.”

Το μόνο που εκκρεμεί είναι να οριστεί από  Δευτέρα  η ακριβής ημερομηνία της συνάντησης.

Πηγή: tomanifesto.gr

Σχετικά Άρθρα