Σίσσυ Χρηστίδου για Ρουβά:” Δεν μου δόθηκε καμία οδηγία τί να ρωτήσω” – Nέα επίθεση από τα social media

 Σίσσυ Χρηστίδου για Ρουβά:” Δεν μου δόθηκε καμία οδηγία τί να ρωτήσω” – Nέα επίθεση από τα social media

Να αποδείξει ότι η συνέντευξη με τον Ρουβά δεν ήταν «στημένη» επιχείρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της στο Mega η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια απάντησε στα λεγόμενα κάποιων συναδέλφων σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφορικά με την έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη και την πρόσκληση του Ρουβά στην εκπομπή της.

Χαμός στο Twitter – Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα το σπίτι της 70χρονης

«Αποδέχομαι την κριτική, σέβομαι ότι μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος που έκανα την συνέντευξη, παρόλο που θεωρώ ότι την έκανα σωστά,

Ήρθαμε σε επαφή με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σχετικά με την επερχόμενη συναυλία του. Είχε δώσει κάποιες άλλες συνεντεύξεις σε άλλους σταθμούς. Όταν ήρθε εδώ, κάναμε μία συζήτηση σχετικά με το να πούμε για τη συναυλία. Είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση, γιατί κανείς έως τώρα δεν έχει ρωτήσει, δεν τέθηκε κανένας περιορισμός ως προς το τί θα ρωτήσω», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ξεκαθαρίζω ότι δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τί να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω ή πώς να καθοδηγήσω την συνέντευξη. Το λέω για να μην υπονοείται ότι ήρθε ο Σάκης Ρουβάς, μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια δημιουργήθηκαν στον απόηχο της συνέντευξης στον Σάκη Ρουβά.

Tην ίδια ώρα η παρουσιάστρια δέχεται νέα επίθεση από τα social media….