Σχόλιο Καμπαγιάννη για την εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα κατά Κουρτάκη – “Καμία δημοσιογραφική πληροφορία”

 Σχόλιο Καμπαγιάννη για την εκδίκαση της αγωγής Τσίπρα κατά Κουρτάκη – “Καμία δημοσιογραφική πληροφορία”

Όπως σημειώνει ο εκ τω συνηγόρων του Αλέξη Τσίπρα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, Θανάσης Καμπαγιάννης, στο ερώτημα αν οτιδήποτε από τα αναφερόμενα στο tweet του Γ. Κουρτάκη, βασίζεται σε δημοσιογραφικές πληροφορίες, η απάντηση του μάρτυρα του εναγόμενου και δημοσιογράφου στα «Παραπολιτικά», Θάνάση Φουσκίδη ήταν ξεκάθαρη:

«Καμία δημοσιογραφική πληροφορία». Σύμφωνα μ τον ίδιο όσα αναφέρει η ανάρτηση του Γ. Κουρτάκη στο Twitter ήταν «για να ιντριγκάρουν τον ενάγοντα και να τον αναγκάσουν να απαντήσει».

«Δηλαδή ένας εκδότης γράφει ότι κατασκευαστική εταιρεία πλήρωσε (!) για έξοδα επισκευής οικίας πρώην πρωθυπουργού. Ότι δηλαδή τελέστηκαν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της δωροληψίας. Και όταν έρχεται η ώρα να αποδείξει τα λεγόμενά του, λέει “δεν έχω καμία πληροφορία, έτσι το ’πα, για τον ιντριγκάρω”» σημειώνει ο Θ. Καμπαγιάννης, υπενθυμίζοντας ότι για την εν λόγω υπόθεση, «έχουν προβεί σε δηλώσεις στήριξης προς τον εκδότη των Παραπολιτικών 34 υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, 66 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και 3-4 δανεικοί του ΚΙΝΑΛ».

Καταλήγοντας, ο συνήγορος του Αλ. Τσίπρα σχολιάζει ότι «αυτή είναι η “κανονικότητα” με την οποία πρέπει να συνηθίσουμε».