Super League: Το συγκλονιστικό πανό των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

 Super League: Το συγκλονιστικό πανό των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

SUPER LEAGUE / ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στη ”σκιά” της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού πραγματοποιείται και το τελευταίο χρονικά ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη.

Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδες, στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα που υποστήριζε ο αδικοχαμένος Άλκης Καμπανός, ανέβασαν ένα συγκλονιστικό πανό στο στάδιο ”Ζωσιμάδες”, με το οποίο στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία. Ζήτημα που έχει απασχολεί έντονα τη Super League και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ, το οποίο έχει μήκος από το ένα πέταλο του σταδίου στο άλλο, αναφέρει τα εξής: ”Το όνομα μου είναι: Άλκης Καμπανός – Τόσκο – Νάσος – Κατσούλης – Ρουσάκης – Φιλόπουλος – Καρνέζης – Παναγιώτου – Λιάγκας – Ντόλιος – Μπλιώνας – Δημητριάδης και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα…. Το όνομα μας είναι Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα και ζητάμε συγγνώμη…”.

Μάλιστα, στο 19ο λεπτό το παιχνίδι στα Ιωάννινα σταμάτησε, με χειροκρότημα για τον αδικοχαμένο Άλκη να δονούν την ατμόσφαιρα.

Σχετικά Άρθρα