Μικρούτσικος για Σίσσυ Χρηστίδου: “Έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”

 Μικρούτσικος για Σίσσυ Χρηστίδου: “Έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”

Θέμα τεραστίων διαστάσεων έχει γίνει το γεγονός ότι η τηλεπαρουσιάστρια του Mega, Σίσσυ Χρηστίδου άκουγε τον Σάκη Ροβά να εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη του για τον Δημήτρη Λιγνάδη χωρίς να αρθρώσει ούτε μια λέξη…

Σχολιάζοντας το συμβάν η Κατερίνα Καινούριου είπε: «Ο παρουσιαστής έχει και ένα ακουστικό και όταν κάτι γίνεται, και το λέω με όλο τον σεβασμό κι εγώ βαρέθηκα να κάνω δημόσιες σχέσεις, θα έπρεπε λίγο -τουλάχιστον το δικό μου ακουστικό με έχει σώσει πάρα πολλές φορές από πράγματα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή κι εγώ οφείλω να τα μαζέψω- ίσως θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή η Σίσσυ να εναντιωθεί σε αυτό».

Ανάλυση: Πώς “διαβάζουν” στην Κουμουνδούρου την παρέμβαση Στουρνάρα για υψηλά πλεονάσματα

Πιο… σκληρή ήταν η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου, που είπε εν ολίγοις ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκανε συνέντευξη στον Σάκη Ρουβά, απλά τον άφησε να κάνει δήλωση και ότι έγινε «το ξέπλυμα του αιώνα».

«Όταν κάνεις μία συνέντευξη, ακόμα και να εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, υπάρχει η διαδικασία που λέγεται follow up. Δηλαδή, βάσει αυτού που λες σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα που έχουν πονέσει, που έχει καταστραφεί η ζωή τους, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη με μην πω τι τώρα. Δεν έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα συνέντευξη ώστε να είναι ευγενική, άφησε να κάνει δήλωση. Παιδιά, δεν έγινε καμία αντερώτηση, να του πει λες αυτό αλλά ξέρεις εκείνο. Δεν είδα εγώ τίποτα τέτοιο. Δεν υπήρξε συνέντευξη, υπήρξε σου δίνω το βήμα πες ό,τι θέλεις. Κι εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα. Τελεία και παύλα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει ότι «η Σίσσυ δεν κάνει ξέπλυμα».

 «Όχι, δεν έκανε συνέντευξη είπα, δεν είπα ότι έκανε ξέπλυμα» ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μερική ώρα αργότερα, μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε την ομαλή ροή της εκπομπής και τοποθετήθηκε εκτενέστερα για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και τη θέση της ίδιας:

«Δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ο καθένας σε αυτή την εκπομπή έχει τη δική του γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, ανήκει στην Barking Well και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε εδώ στην εκπομπή. Οι απόψεις του Ανδρέα ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί κάποιος να θυμώσει στον Αντρέα και να του πει πώς θα χειριστεί ένα θέμα, εκτός αν δοθεί εντολή να κοπεί ένα θέμα που δεν δόθηκε.

Εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση, επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, να έχει στεναχωρηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη εγώ σε αυτά που είπα, πόσο δύσκολα περνάει, πόσο την αγαπώ και την εκτιμώ, πόσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει από μένα και ότι πραγματικά μπορεί επειδή ένας παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να το αντικρούσει γιατί σέβεται τον συνεντευξιαζόμενο, ίσως θα μπορούσε η ομάδα να την βοηθήσει περισσότερο ή τέλος πάντων δεν έγινε και κάτι κακό.

Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτή η κοπέλα αυτή τη στιγμή βάλλεται από παντού, είπα ότι τέτοια σχόλια στα social media σε μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά και πριν από μία εβδομάδα έχει χάσει και την μητέρα της, είναι λάθος και αυτή είναι η άποψή μου. Όμως, να διαχωρίσω τη θέση μου. Αν ο Ανδρέας θεωρεί ότι κάτι χειρίστηκε λάθος η Σίσσυ, δεν μπορώ να θυμώσω στον Ανδρέα.

Συγγνώμη, γιατί δέχομαι κι εγώ επίθεση αυτή τη στιγμή από κάποιους χρήστες. Ούτε μπορώ να πω στον Ανδρέα πάρε τη γνώμη σου πίσω. Εντάξει; Εγώ μπορώ να πω για την Σίσσυ που γνωρίζω εγώ και καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα επειδή είναι δύσκολα στον χειρισμό τους και ίσως καμιά φορά εγώ να μην μπορώ να τα χειριστώ τόσο ωραία όσο τα χειρίζεται η Σίσσυ».