Ήξερες ότι η Αταλάντα έχει κερδίσει 1 φορά την Γιουβέντους τα τελευταία 20 χρόνια;

 Ήξερες ότι η Αταλάντα έχει κερδίσει 1 φορά την Γιουβέντους τα τελευταία 20 χρόνια;

Ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Γιουβέντους σε έναν κρισιμότατο αγώνα. Τις δύο ομάδες, χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στην Serie Α (Γιουβέντους 45 – Αταλάντα 43) τη στιγμή που η «μεγάλη Κυρία» έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Στην 4η θέση οι «μπιανκονέρι», στην 5η η «Dea» και από το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνονται πολλά για μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα τελευταία χρόνια και το ιστορικό 2021

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν εξελιχθεί σε μια επιθετική υπερδύναμη τα τελευταία χρόνια, έχοντας δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών που παράγει συνεχώς καλές φάσεις, βρίσκει πολύ εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και χαρίζει στο κοινό ανοιχτές αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους έχασε πέρσι το πρωτάθλημα από την Ίντερ ενώ και φέτος έχει μείνει στο -8 από τους «νερατζούρι». Η πρόσφατη έλευση του Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας του Αλέγκρι, με τον Σέρβο φορ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την «μεγάλη Κυρία» κόντρα στην Βερόνα αλλά και να χαρίζει την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Σασουόλο. Στην τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Αταλάντα είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 νικώντας για πρώτη φορά από το 1989 στην έδρα τη Γιούβε για το πρωτάθλημα. Η μεγάλη επιτυχία της Αταλάντα κόντρα στους «μπιανκονέρι» όμως, με τη νίκη σταθμό, ήρθε στο περσινό πρωτάθλημα επί της Γιουβέντους, καθώς ήταν η πρώτη σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από το 2001! Χρυσός και ιστορικός σκόρερ ήταν ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι με γκολ στο 87ο λεπτό.  Το 2021 αποδείχθηκε ιστορικό για την «Θεά» του Μπέρκγαμο η οποία κατάφερε σε ένα ημερολογιακό έτος να «σβήσει» στοιχειωμένα ρεκόρ 20 και 32 ετών!

Η διαφορετική  βάση

Αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι η Γιουβέντους με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις 5 γκολ, τα λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Αταλάντα στους αντίστοιχους αγώνες έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 1-2 εντός έδρας από την Κάλιαρι. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στον αγώνα Αταλάντα-Γιουβέντους στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Σέντρα στο «Γκέβις Στέιντιουμ» του Μπέργκαμο στις 21:45.

Σχετικά Άρθρα