“Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ-Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ”-Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα εξηγεί τι συνέβαινε στα παρασκήνια

 “Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ-Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ”-Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα εξηγεί τι συνέβαινε στα παρασκήνια

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Φωτεινή Ψυχίδου τοποθετείται για την υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για αποπλάνηση ενός 8χρονου κοριτσιού.

Η δημοσιογράφος υπήρξε παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα από το 2007 μέχρι το 2014 (μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη) και πολλές φορές βρέθηκε με το συγκρότημα σε περιοδείες και συναυλίες του.

Όπως γράφει, δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη υπόθεση και ότι ο συνεργάτης τους είναι παιδεραστής. «Γνώριζαν όμως ότι ήταν μ@@@δουλος».

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο ντράμερ εκμεταλλευόταν το διάσημο όνομα του συγκροτήματος για να προσεγγίσει γυναίκες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«ΟΙ Πυξ Λαξ …. (δεν)ήξεραν…

Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ….θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ.

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής…
Γνώριζαν όμως (όπως κι εδώ η ίδια)…ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@δουλος!

Δεν ήξερες «τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου». Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές. Κοντές ψηλές, χοντρές λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες …τα πάντα!!!

Ο Γιωργος ήταν ένας 60αρης μ@@@@ς που πίσω από το brandname «drummer των Πυξ» ήθελε να πηδ@ει.

Φωτεινή Ψυχίδου | Η αποκάλυψη για την απιστία του Μπάμπη... | Celebrities  Ειδήσεις
Η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Μπάμπη Στόκα

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία…Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς …!

Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε…τι σκεφτήκαμε…και πως γλυτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης.…

Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά…εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ… Το θέμα είναι…. θα έπρεπε να υποψιαστούν?

Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!!! (ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του) .

Μέχρι κι εγώ ή ίδια όποτε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος.. γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο!

Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω… «ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται» γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του.!! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου…

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο…

Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες….. Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή…που πρέπει να αποδώσει…

Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί.. ορισμένοι για πολλά χρόνια … άλλοι λιγότερα… Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας…ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια). Δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στη πρώτη «τελευταία συναυλία» …στην επόμενη «τελευταία συναυλία»έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον…!

Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους… και το «παλάτι» κρίνεται κυρίως από τους «αυλικούς».

Ο ντράμερ των Πυξ Λαξ καταδικάστηκε για αποπλάνηση 8χρονης
Ο ντράμερ Γ. Γιαννόπουλος που καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου

Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος… λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης… Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν…

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής.

Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@ς…. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή.

Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα…. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!!

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την «Μεγαλειότητας Σας»» είναι η «αιτία» που βρεθήκατε στη μέση του καβγά…».

Πηγή: Thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα