Παναθηναϊκός: Δέκα συλλήψεις μετά την επίθεση κατά της αποστολής στο Κορωπί

 Παναθηναϊκός: Δέκα συλλήψεις μετά την επίθεση κατά της αποστολής στο Κορωπί

Δέκα συλλήψεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα για το Κύπελλο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Βραδινές ώρες χθες (9-2-2022), κατά την άφιξη αποστολής ποδοσφαιρικής ομάδας στο προπονητικό της κέντρο στο Κορωπί, ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της με ύβρεις. Στη συνέχεια η προαναφερόμενη ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές στο φυλάκιο του προπονητικού κέντρου, στον εσωτερικό του χώρο, καθώς και σε δύο κάμερες ασφαλείας.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που προέβησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανωτέρω ατόμων, προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 15 άτομα.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες και συνελήφθησαν 10 άτομα (ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 32 ετών), εκ των προσαχθέντων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Σχετικά Άρθρα