Νίκη – ανάσα για τον Ατρόμητο, επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Λαμίας

 Νίκη – ανάσα για τον Ατρόμητο, επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Λαμίας

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος κατέβαλε 3-1 τη Λαμία και μείωσε τη διαφορά του από τον 11ο και 12ο της βαθμολογίας της Super League στους πέντε βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 9’ είχαν δοκάρι με τον Ροτάριου, ενώ το σκορ άνοιξε στο 26’. Ο Γιαννιώτης απέκρουσε κεφαλιά του Μαζουλουξή, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1). Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 29’. Μετά από φάση διαρκείας ο Τζοβάρας έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Σαραμαντάς έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του Γκαραβέλη.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο πρώτο μέρος έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες με τους Χαρίση (40’), Ροτάριου (42’). Στο 56’ ο Ρουμάνος επιθετικός κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου, ο οποίος στο ξεκίνημα της φάσης υπέπεσε σε τραγικό λάθος. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Κουλούρης και ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ελληνας φορ έφερε… τούμπα το αποτέλεσμα στο 70’ σκοράροντας με δυνατό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88’ με τον Αλμπεκ να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κιβρακίδη, Βέλλιο, Τζανετόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Τζοβάρας, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί (69’ Ντένις Αλμπεκ), Ροτάριου (75’ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (46’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89’ Ντένιτς).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου (46’ Μπανγκουρά), Τζανδάρης, Νούνιες (73’ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79’ Ταιρόν), Καραμάνος, Βέλλιος (64’ Νινούα).

Σχετικά Άρθρα