Με τις “ευλογίες” Δημητριάδη αναβαθμίστηκε σε υπουργό ο Γεωργαντάς

 Με τις “ευλογίες” Δημητριάδη αναβαθμίστηκε σε υπουργό ο Γεωργαντάς

Καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση του Γιώργου Γεωργαντά ο οποίος από υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης «προήχθη» σε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, λέγεται ότι έπαιξε ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος στηρίζει διαχρονικά και σταθερά τον Κιλκισιώτη πολιτικό.

Πέραν όμως της εισηγήσεως, η αλήθεια είναι ότι και ο πρόεδρος Κυριάκος, έχει γίνει κατ’ επανάληψη αποδέκτης, θετικών κρίσεων για τον Γεωργαντά. Για παράδειγμα, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης ήταν σχεδόν ενθουσιασμένος από την αποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως από την προσήλωση στον κοινό στόχο που επιδείκνυε ο υφυπουργός του. Πάντως, κάτι που ενδεχομένως να έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι ο Γεωργαντάς είναι ο δεύτερος υφυπουργός του Πιερρακάκη που μετακινείται στο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Στύλιος.

Η συνάντηση με Χαρδαλιά

Μετά από πολύ καιρό πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου, την περασμένη Παρασκευή, ο νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος όπως μαθαίνω, ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία, να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη. Η σχετική συνάντηση, ήταν πλήρως αποσυνδεδεμένη από τις πρόσφατες εξελίξεις στο μέτωπο της κακοκαιρίας. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος το ραντεβού, είχε κλειστεί μια μέρα πριν από τον χιονιά. Πάντως, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο πρωθυπουργικό Μέγαρο, ο Χαρδαλιάς, που είναι αλήθεια ότι αναπολεί τις μέρες και τις ώρες, που βρισκόταν στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, δεν έχασε την ευκαιρία να αραδιάσει κάποιες (πολλές) ιδέες για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του νέου υπουργείου υπό τον Στυλιανίδη, στον Δημητριάδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες, έχει ακούσει διάφορες ιδέες, σχετικές με την Πολιτική Προστασία.

Πηγή: powergame.gr

Σχετικά Άρθρα