Δέκα συλλήψεις οπαδών για την επίθεση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού

 Δέκα συλλήψεις οπαδών για την επίθεση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού

Σε 10 συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού, που προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους κατά την άφιξη της αποστολής των “πρασίνων” στο Κορωπί, χθες βράδυ, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ομάδα ατόμων κινήθηκε απειλητικά εναντίον της ομάδας με ύβρεις, ενώ στη συνέχεια κάποιοι προκάλεσαν ζημιές στο φυλάκιο του προπονητικού κέντρο, στον εσωτερικό του χώρο, αλλά και σε δύο κάμερες ασφαλείας.

“Βάλτε τέλος στη διασπορά ανακριβειών” – Η δήλωση των γονέων για το θάνατο των τριών παιδιών τους

Αρχικά, προσήχθησαν 15 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 10 έπειτα από την ταυτοποίησή τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις 10 συλλήψεις

“Βραδινές ώρες χθες (9-2-2022), κατά την άφιξη αποστολής ποδοσφαιρικής ομάδας στο προπονητικό της κέντρο στο Κορωπί, ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της με ύβρεις.

Στη συνέχεια η προαναφερόμενη ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές στο φυλάκιο του προπονητικού κέντρου, στον εσωτερικό του χώρο, καθώς και σε δύο κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που προέβησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ανωτέρω ατόμων, προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, -15- άτομα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες και συνελήφθησαν -10- άτομα (ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 32 ετών), εκ των προσαχθέντων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα