Αντώναρος: Ο Καραμανλής πήγε στην Ηλεία πριν τελειώσουν οι πυρκαγιές

 Αντώναρος: Ο Καραμανλής πήγε στην Ηλεία πριν τελειώσουν οι πυρκαγιές

«Αυτό που συνέβη ήταν μια ευκαιρία για τον κ. Μητσοτάκη να κάνει επίδειξη πυγμής μέσα στην κυβέρνησή του. Να δείξει πως μπορεί να απομακρύνει κάποιους υπουργούς, κάτι που δεν έχει κάνει όμως με άλλους υπουργούς του, όπως με τον κ. Γεραπετρίτη και την κα Μενδώνη», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και δημοσιογράφος, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Και το λέω αυτό γιατί υπήρξαν υπουργοί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχουν κάνει χειρότερα από τον κ. Λιβανό, που χασκογέλαγε σε μια περίεργη παρουσίαση του κ. Δούκα. Τώρα βρήκε μια ευκαιρία ο πρωθυπουργός να απομακρύνει τον δήθεν καλό του φίλο, ενώ βρίσκεται σε πίεση», ανέφερε.

Η κεντροαριστερά… συγχρονίζεται – Αφορμή η “εποποιία” της δεξιάς πελατειακής αντίληψης

«Θέλω να θυμίσω πως εκείνη την περίοδο, την δεύτερη μέρα των πυρκαγιών στην Ηλεία, ο ίδιος ο Καραμανλής μαζί με τρεις υπουργούς του πήγε στην περιοχή. Δεν περίμενε να τελειώσουν οι πυρκαγιές για να πάει εκεί. Κι αυτό το θέτω σε αντιπαραβολή με αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης σε αντίστοιχες καταστροφές», τόνισε ο κ. Αντώναρος, προσθέτοντας πως «αναφορικά με τα χρήματα, αποφασίστηκε από τους αρμόδιους υπουργούς εκείνης της περιόδου να δοθούν γρήγορα αποζημιώσεις και χωρίς γραφειοκρατία. Με ποιον κίνδυνο; Να πάρουν χρήματα και κάποιοι που δεν δικαιούνταν αποζημιώσεις. Όντως μερικούς μήνες μετά διαπιστώθηκε αυτό και τα χρήματα επιστράφηκαν. Δεν υπήρχαν τσάντες. Δεν δίνονταν έτσι τα χρήματα».

Τέλος, ο κ. Αντώναρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Διαφωνώ με τις πρακτικές αυτές και διαφωνώ με τον τρόπο που ορισμένοι επιλέγουν να πολιτεύονται. Το γεγονός πως είμαι τόσα χρόνια στην ΝΔ δεν σημαίνει αυτόματα ότι βγαίνω να υπερασπιστώ άκριτα οποιονδήποτε».

Σχετικά Άρθρα