Όταν ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλούσε για άγρα ψήφων (vid)

 Όταν ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλούσε για άγρα ψήφων (vid)

Αποκαλυπτικό είναι νέο βίντεο το οποίο δείχνει τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά, να δίνει προ δεκαετίας ρουσφετολογικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ το 2012 ο κ. Γεωργαντάς -που λίγες ώρες πριν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αποπεμφθέντα κ. Λιβανό- φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

“…καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…”, αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

“Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν”.

Σχετικά Άρθρα