Γνωστή πιανίστρια παγιδεύει και εκβιάζει παντρεμένους – Υπήρξε σύντροφος διάσημου τραγουδιστή

 Γνωστή πιανίστρια παγιδεύει και εκβιάζει παντρεμένους – Υπήρξε σύντροφος διάσημου τραγουδιστή

Παγιδεύει παντρεμένους και στη συνέχεια τους εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει τα ερωτικά παραστρατήματά τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της. Ο λόγος για μια πιανίστρια με διεθνείς διακρίσεις, η οποία έχει υπάρξει σύντροφος γνωστού τραγουδιστή.

Τα όσα καταγγέλλει πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τη βιρτουόζο του πιάνου, προκαλούν έκπληξη. Όπως αναφέρει η Espresso, πίσω από το αγγελικό και αθώο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας με τις ανώτερες σπουδές στην κλασική μουσική, τις συνεργασίες της με ονομαστές ορχήστρες και τη διεθνή καριέρα που θα ζήλευαν πολλές κοπέλες της ηλικίας της, κρύβεται μια γυναίκα “αράχνη” που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να να παγιδεύσει στον ιστό της ανυποψίαστους άνδρες, οι οποίοι σαγηνεύονται από τα θέλγητρά της.

Διάρρηξη σε πολυτελή μεζονέτα στην Κηφισιά – Αρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Η όμορφη σολίστ η οποία εμφανίστηκε ως call girl στα κρεβάτια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο “Αφροδίτη”, ήταν ενταγμένη σε κύκλωμα μαστροπείας το οποίο είχε στήσει τα ροζ δολώματά του σε γνωστή ιστοσελίδα μέσω της οποίας εκδίδονται νεαρές γυναίκες.

Αν και η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια και τα μέλη του βρίσκονται πλέον αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, η ίδια φέρεται ότι συνεχίζει το νέο “επάγγελμά” της σε πιο “κλειστό” κύκλο.

Αντλεί μεγάλα ποσά

“Το χειρότερο όμως είναι ότι κινείται παραπλανητικά και εξαπατά πλήθος εύπορων ανδρών από τους οποίους αντλεί μεγάλα ποσά. Πρόκειται για συστηματική απάτη” υποστηρίζει ο καταγγέλλων και προσθέτει ότι η πιανίστρια συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρό της κυρίως οικογενειάρχες που είναι πιο ευάλωτοι στους εκβιασμούς έναντι οικονομικού οφέλους.

“Είναι παράδειγμα επικίνδυνης γυναίκας αλλά τα θύματά της δεν υποψιάζονται τι κρύβεται πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο” τονίζει ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη δράση του άγριου θηλυκού το οποίο εκτός από την ενασχόληση με το πιάνο και τη μεγάλη καριέρα στο χώρο της κλασικής μουσικής, φέρεται ότι έχει παράλληλα και μια σκοτεινή πλευρά που τη θέλει να “χτίζει” καριέρα σε βρόμικα σεντόνια, σαγηνεύοντας ευκολόπιστους άνδρες με χοντρά πορτοφόλια που της εξασφαλίζουν ότι θα διάγει μεγάλη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την εν λόγω κυρία που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή, για την δράση της έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που έχουν δεχτεί καταγγελίες για τους εκβιασμούς της και ερευνούν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή.