Δαλάκα: “Μου έστειλαν μήνυμα “θα σου ρίξουμε βιτριόλι”

 Δαλάκα: “Μου έστειλαν μήνυμα “θα σου ρίξουμε βιτριόλι”

Για τα μηνύματα που δέχεται τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφος της μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα.

 «Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν» είπε η Δαλάκα σε συνέντευξή της.

Washington Post: Να προετοιμαστούμε για νέο κύμα του Covid 19!- Η πανδημία δεν τελείωσε- Άρθρο κορυφαίων επιστημόνων που επισημαίνει τον κίνδυνο

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα η 29χρονη αθλήτρια, «αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα» και «περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις».

Συνεχίζοντας, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέρει ότι «Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία».

«Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν» λέει έπειτα.

Το παραπάνω το υπογράμμισε σχετικά με την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου, στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

«Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του. Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση και ας αφήσουμε τις Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία και τους ειδικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ίσως χάνεται η ουσία και τη βγάζουν καθαρή και οι πραγματικοί ένοχοι» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν λαμβάνει απειλητικά μηνύματα, η 29χρονη έκανε λόγο για «μηνύματα μίσους» και για μηνύματα που «δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει»

«Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι“» αποκαλύπτει.«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα;» αναρωτιέται στη συνέχεια.

Στο τέλος, σχετικά με μηνύματα που δέχεται ο σύντροφός της, η ίδια είπε πως «δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα».

Σχετικά Άρθρα