Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο χούλιγκαν που ψάχνουν οι αστυνομικοί (εικόνες)

 Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο χούλιγκαν που ψάχνουν οι αστυνομικοί (εικόνες)

Εξονυχιστικά εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αλλά και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα δραματικά γεγονότα, με τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη στο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το newsit.gr, τον εύσωμο και ψηλό άνδρα που απεικονίζεται στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος της περιοχής Χαριλάου όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έχουν επιφορτιστεί να εξιχνιάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση και να φτάσουν στα ίχνη και των υπόλοιπων δραστών, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους έναν άνδρα τον οποίο έχουν δει σε οπτικό υλικό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται λόγος για το συγκεκριμένο πρόσωπο από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. 

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Αλκη – Με αλεξίσφαιρο και σκυμμένο κεφάλι (vid)

Πρόκειται όπως αναφέρουν αξιόπιστές πηγές για έναν ψηλό και εύσωμο άνδρα ο οποίος συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση της οδού Θεόδωρου Ραζή στην Χαριλάου και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του 19χρονου φοιτητή και τον τραυματισμό δύο ακόμα φίλων του.  

Έχοντας τα παραπάνω στοιχεία οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο άτομο, έτσι ώστε να φτάσουν στη δεύτερη σύλληψη μετά από αυτή του 23χρονο Αλβανού. Ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 19χρονου αγοριού που πριν λίγη ώρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αν κι ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της προάνακριση του από τους αστυνομικούς για τον ψηλό άνδρα που φαίνεται στα βίντεο δεν τους είπε το παραμικρό. Άλλωστε ο 23χρονος εμφάνισε το σκληρό του χαρακτήρα και απέναντι στους αστυνομικούς.  

Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση τους, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες συμπεριφέρεται όπως όλοι οι χούλιγκαν. «Δεν ξέρω τι μου λέτε» και «γιατί με φέρατε εδώ» είναι οι απαντήσεις του φερόμενου ως φονιά του Άλκη στους αστυνομικούς.