Μεγαλείο από τον πατέρα του Άλκη: Ζήτησε φιλικό αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ

 Μεγαλείο από τον πατέρα του Άλκη: Ζήτησε φιλικό αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ

Ο πατέρας του Άλκη μετά την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του δείχνει το μεγαλείο ψυχής του και το μήνυμα ενότητας που θέλει να περάσει, έστω και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επιθυμία του ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ για να τιμηθεί ο γιος του…

Μια επιθυμία που δείχνει το μεγαλείο ψυχής εξέφρασε η οικογένεια Καμπανού, που παρά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Άλκης σε τόσο τρυφερή ηλικία, δίνει ένα μήνυμα για ενότητα.

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου

«Το μόνο που επιθυμεί ο πατέρας μετά από τον τραγικό χαμό του παιδιού του είναι να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ. Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», αυτά φαίνονται ότι είναι τα λόγια φιλικού προσώπου από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε την επιθυμία του πατέρα του Άλκη Καμπανού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thesstoday.

Επιθυμία επίσης της οικογένειας, είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι και όσα χρήματα συγκεντρωθούν να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Σχετικά Άρθρα