Τι συνέβη στη Βουλή με τον Πολάκη; Τι καταγγέλλει ο ίδιος ο βουλευτής (vid)

 Τι συνέβη στη Βουλή με τον Πολάκη;  Τι καταγγέλλει ο ίδιος ο βουλευτής (vid)

Για όσα συνέβησαν στη Βουλή και τους λόγους για τους οποίους αντιπαρατέθηκε με τον Άδωνη Γεωργιάδη, αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στο Kontra, μετά την απόπειρα φίμωσής του όταν από το βήμα της Βουλής όταν θέλησε να αναφερθεί στο σκάνδαλο Novartis, τόνισε:

«Όταν έχεις έναν άνθρωπο που λέει «αλήτη» από το βήμα της Βουλής τον προηγούμενο πρωθυπουργό, όταν έλεγε εμένα -όταν πρωτοαποκάλυψα τους πλασματικούς διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ-, ότι θα μου ξεριζώσει το μουστάκι και ότι είμαι αλήτης. Εγώ δεν έδωσα καμία σημασία. Αυτό που καταγράφει η ιστορία είναι ότι είναι αυτό το σκίτσο του Χατζόπουλου που το είχαν κάνει φέιγ βολάν εκλογή 7ης Ιουλίου με τσίγκινο εσώρουχο. Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο».

Και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις ανθρώπους που δε συμπεριφέρονται με λογική κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να τους αφήνουμε να αλλάζουν σιγά σιγά τους κανόνες με τους οποίους παίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά 40 χρόνια που προεδρεύων του ελληνικού κοινοβουλίου κλείνει τα μικρόφωνα. Τι είναι αυτό; Δημοκρατική νομιμότητα; Ο προηγούμενος ομιλητής μιλάει και λιβανίζει για 5 λεπτά την αρχειοθέτηση του Γεωργιάδη και όταν εγώ αποδεικνύω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί δεν είναι δικό μου δημοκρατικό δικαίωμα;»