Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την θανάσιμη επίθεση στον 19χρονο – Τον έσφαξαν με δρεπάνι – “Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο” (vid)

 Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την θανάσιμη επίθεση στον 19χρονο – Τον έσφαξαν με δρεπάνι – “Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο” (vid)

Η δολοφονία ενός 19χρονου αλλά ο τραυματισμός δύο συνομηλίκων του τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο γήπεδο του Αρη, σοκάρει. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή και πιθανότατα έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη αλλά και όσων βρίσκονταν στο σημείο τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης.

Σύμφωνα με γυναίκα μάρτυρα, που επικαλείται η ιστοσελίδα Voria.gr, άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και είδε αιμόφυρτους πεσμένους στο οδόστρωμα τους τρεις νεαρούς.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει ότι η αστυνομία έχει προσχωρήσει σε 15 προσαγωγές υπόπτων. Αλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρόντες στην επίθεση ήταν ως και 30 άνθρωποι, με την επίθεση ωστόσο στους τρεις νεαρούς να γίνεται από ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τους επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο που ωστόσο δεν ήταν μαχαίρι, αλλά ένα μικρό δρεπάνι.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του στο σημείο που δέχθηκε την επίθεση και πριν προλάβουν να φτάσουν οι διασώστες. Το τραύμα στον μηρό ήταν τέτοιο που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Μάλιστα σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο σημείο είχε δημιουργηθεί λίμνη αίματος στο σημείο και χρειάστηκε να φτάσει η πυροσβεστική ώστε καθαρίσει το σημείο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο δράστης πριν επιτεθεί και δολοφονήσει τον νεαρό είχε αναφερθεί σε ομάδες. Αυτό στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας σε κίνητρα οπαδικά. Ακόμη ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το συμβάν ήταν τυχαίο, βρέθηκαν δηλαδή οι νεαροί στον δρόμο με τον δράστη και την παρέα του, ή υπήρξε προσυνεννόηση.

Σχετικά Άρθρα