Έκρηξη στα γραφεία δικηγόρου ο οποίος είχε επιτεθεί στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα

 Έκρηξη στα γραφεία δικηγόρου ο οποίος είχε επιτεθεί στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, τον οποίο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο κατήγγειλε τον σε βάρος της βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Κατά πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου στην οδό Εγνατία, βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού και συγκεκριμένα του Μάνου Παπαδόπουλου, του ατόμου, δηλαδή, που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της φρίκης

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ενώ από την έκρηξη ευτυχώς δεν προκλήθηκε φωτιά, παρά μόνο καπνοί και κρότος.

Κατά πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου στην οδό Εγνατία, βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού και συγκεκριμένα του Μάνου Παπαδόπουλου, του ατόμου, δηλαδή, που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της φρίκης

συνεχίζεται και το θρίλερ με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα καθώς ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χτες, Κυριακή, στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις. Αυτό το email, όπως ανέφερε το MEGA, αναμένεται να σταλεί τη Δευτέρα.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

Σχετικά Άρθρα