Προταση δυσπιστίας – Ακροδεξιό παραλήρημα Μπογδάνου- Θα ψηφίσει “παρών”

 Προταση δυσπιστίας – Ακροδεξιό παραλήρημα Μπογδάνου- Θα ψηφίσει “παρών”

Σε όλο και πιο ακροδεξιά μονοπάτια οδεύει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως φάνηκε από την ομιλία του κατά την συζήτηση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ άφησε να διαφανεί ότι θα ψηφίσει “παρών” στην αυριανή ψηφοφορία, ο κ. Μπογδάνος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος -όπως είπε- δυσαρεστημένων από την κυβέρνηση ψηφοφόρων της ΝΔ. “Εύχομαι το μήνυμα να φτάσει δυνατό και καθαρό από έναν άνθρωπο που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στη Νέα Δημοκρατία και σήμερα, πιστέψτε με, εκπροσωπεί ως ανεξάρτητος βουλευτής -μεταξύ άλλων- και πολλές χιλιάδες απογοητευμένους νεοδημοκράτες”, είπε.

Στην ομιλία του επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαχείριση της χιονοκαταιγίδας “Ελπίς”, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, ανέβασε τους τόνους κατά των προσφύγων και μεταναστών, ζήτησε την κατάρριψη των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Τουρκίας που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο και την “διεκδίκηση και της τελευταίας σπιθαμής ΑΟΖ στη χώρα μας”.

“Όσο αφήνεις εκπροσώπους της χώρας να υβρίζουν την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων, όσο απαγορεύεις τη λιτάνευση των εικόνων ενώ επιτρέπεις το pride και τις πορείες των μεταναστών, όσο κλείνεις την πρωτοχρονιά την Αθήνα για να παραδοθεί η πόλη στους Πακιστανούς,, όσο οι συνδικαλιστές, οι κομμουνιστές και οι αριστεριστές, αλλά και κάτι αλητήριοι των αλαζονικών ελίτ, έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη που πληρώνει το μάρμαρο, όσο η ΕΡΤ προσλαμβάνει και προβάλλει κάθε ποταμίσιο και κάθε αριστερό και δεν τολμά να παίξει την Ελένη του Γκατζογιάννη, τόσο η αδικία προχωρά”, είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Μπογδάνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπογδάνος διεγράφη από την ΝΔ τον Οκτώβριο 2021 διότι επανέφερε το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στον δημόσιο λόγο, λέγοντας ότι για την Ελλάδα οι κομμουνιστές συνιστούν μεγαλύτερο κίνδυνο από τους Τούρκους.

Βαγγέλης Μαρινάκης