Νέα καταγγελία ανήλικης για παρενόχληση απ’ τον ιερέα στα Πατήσια

 Νέα καταγγελία ανήλικης για παρενόχληση απ’ τον ιερέα στα Πατήσια

Άλλη μια καταγγελία σε βάρος του 37χρονου ιερέα απ’ τα Κάτω Πατήσια που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τον κατά συρροή βιασμό ανήλικης, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένα κορίτσι, 16 ετών σήμερα, κατήγγειλε στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ότι όταν ήταν 14 ο παπάς την παρενοχλούσε, ακόμα και μέσα στο ναό, όπου φέρεται να της είχε ζητήσει να του δείξει το στήθος της. Επίσης το κορίτσι κατήγγειλε ότι της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές.

Η κοπέλα ανέφερε ότι το είχε αποκαλύψει στη μητέρα της και ήθελαν οι γονείς της να του κάνουν καταγγελία επίσημα, αλλά τελικά δεν το έπραξαν γιατί όπως λέει η 16χρονη σκεφτόταν πως κανείς δεν θα την πίστευε επειδή τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος, ενώ ήδη ο ιερέας φέρεται να μιλούσε άσχημα για εκείνη σε τρίτους.

“Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με πάρει με την κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό”, καταγγέλλει η 16χρονη.

Εκτός απ’ τη 17χρονη που κατήγγειλε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, άλλη μια κοπέλα έχει καταγγείλει τον ιερέα ότι όταν ήταν 18 ετών ο εν λόγω ιερέας της πρότεινε να της δώσει 50 ευρώ αρκεί να του έδινε “ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή της”.

Σχετικά Άρθρα