Τζον Στόκτον: Το Γκονζάγκα ακύρωσε το εισιτήριο διαρκείας του θρυλικού γκαρντ επειδή δεν φοράει μάσκα

 Τζον Στόκτον: Το Γκονζάγκα ακύρωσε το εισιτήριο διαρκείας του θρυλικού γκαρντ επειδή δεν φοράει μάσκα

Η διοίκηση του γηπέδου Γκονζάγκα του ομώνυμου κολεγίου απέβαλε τον θρύλο του NBA, Τζον Στόκτον, από τις κερκίδες και τους αγώνες για το NCAA, επειδή ο Αμερικανός πρώην γκαρντ αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Ο Τζον Στόκτον, ο οποίος διατηρεί ακόμη το ρεκόρ των περισσότερων ασίστ και κλεψιμάτων σε ολόκληρο το NBA,  πριν βρεθεί στη Γιούτα δίπλα  στον Καρλ Μαλόουν, αγωνιζόταν στο κολέγιο με τη φανέλα των Γκονζάγκα Μπούλντογκς. Μάλιστα η φανέλα του «Στοκ» κρέμεται στο γήπεδο του Γκονζάγκα.

Ο πρώην NBAερ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων και πιστεύει ότι ευθύνονται για τους θανάτους χιλιάδων αθλητών και πολιτών.

Για την αποβολή του δήλωσε: “Επειδή είμαι γνωστός, φάνηκα λίγο παραπάνω, ξεχώρισα στο πλήθος. Γι’ αυτό παραπονέθηκαν πολλοί. Έπρεπε, δηλαδή, είτε να μου ζητήσουν να βάλω μάσκα είτε να μου ακυρώσουν το εισιτήριο. Η σχέση μας περνάει κρίση, αλλά δεν χάλασε. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύση, έστω και μέσω αυτής της σύγκρουσης. Έπρεπε ή να μου ζητήσουν να φοράω μάσκα ή να ακυρώσουν το εισιτήριό μου. Όταν αλλάξει ο κανονισμός, τότε θα το πάρω πίσω”.

Σχετικά Άρθρα