Προς νέα αναβολή το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

 Προς νέα αναβολή το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Αν και η Euroleague δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (26/1) αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» ενημέρωσε πως το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη (26/1) «έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, πολιτών, χρηστών και εργαζόμενων του συγκροτήματος, λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων, των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της πολύ μεγάλης ποσότητας χιονιού».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τη Euroleague για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα, εξαιτίας των οποίων εξάλλου οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν σήμερα (25/1) και χθες (24/1), αφού οι παίκτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια.

Πλέον, αναμένεται η τελική ετυμηγορία της διοργανώτριας αρχής αναφορικά στον εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας. Το πιο πιθανό είναι να οδηγηθεί σε δεύτερη αναβολή, αυτή τη φορά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» και όχι λόγω του κορονοϊού. 

Σχετικά Άρθρα