Κλειστές τράπεζες και λιανεμπόριο την Τετάρτη – Ποια καταστήματα εξαιρούνται

 Κλειστές τράπεζες και λιανεμπόριο την Τετάρτη – Ποια καταστήματα εξαιρούνται

Κλειστές θα είναι οι τράπεζες και τα καταστήματα λιανικού εμπορίου σε Αττική, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και σε Βοιωτία και Εύβοια για αύριο Τετάρτη λόγω της αργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Εξαιρούνται τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που θα λειτουργούν από τις 10πμ έως τις 6μμ.

Ανοιχτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία.

Γενική αργία και την Τετάρτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου έχει ως εξής:

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

»Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

»Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους»

Σχετικά Άρθρα