Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα ο δικηγόρος του

 Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα ο δικηγόρος του

Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, επικαλείται ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ενός ανηλίκου κοριτσιού. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος προσέγγισε το 16χρονο σήμερα κορίτσι στον χώρο του κατηχητικού και το εξανάγκαζε να παίζουν ένα “παιχνίδι” που ξεκίνησε με ασελγείς πράξεις στον χώρο του εξομολογητηρίου και κατέληξε σε “ολοκληρωμένη συνουσία και παρά φύσει ασέλγεια με τη χρήση σωματικής βίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω πράξης η ανήλικη πονούσε πάρα πολύ, φώναζε και έκλαιγε”. 

Ο 36χρονος ιερέας κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις, κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου:

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24 -01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση, δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του.

Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του.