Εύβοια: Χωρίς ρεύμα 6 χωριά λόγω του χιονιά – Μήνυμα του 112

 Εύβοια: Χωρίς ρεύμα 6 χωριά λόγω του χιονιά – Μήνυμα του 112

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν και την Εύβοια. Λόγω του χιονιά προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσίασαν – μέχρι στιγμής – έξι χωριά στο νότιο τμήμα του νησιού.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η κακοκαιρία «Ελπίδα» στη Νότια Εύβοια, είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί βλάβη στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος και χωρίς ρεύμα έμειναν τα Ζάρκα, τα Στύρα, τα Νέα Στύρα, οι Τσακαίοι, οι Ραπταίοι και τα Μεσοχώρια.

Σύμφωνα με το evima.gr, το πιθανότερο είναι ότι έχουν σπάσει δέντρα από το βάρος του χιονιού και έτσι δημιουργήθηκαν προβλήματα στις ηλεκτρικές γραμμές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν σπεύσει στα χωριά για να αποκαταστήσουν την βλάβη, ενώ πηγές της επιχείρησης αναφέρουν ότι ο δρόμος από τα Κριεζά μέχρι και τα Ζάρκα ήταν απροσπέλαστος λόγω του πυκνού χιονιού.

Το πρόβλημα, όπως μεταδίδει το evima.gr, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, ενώ σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί και δεκάδες χωριά, τα οποία πλέον έχουν μείνει χωρίς πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

Παράλληλα μηχανήματα του δήμου Καρύστου βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, επιχειρήσουν να ανοίξουν το δρόμο σε όλα τα χωριά.

Την ίδια ώρα μήνυμα έφτασε στους κατοίκους της Εύβοιας από το 112 εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Σχετικά Άρθρα