Βιασμός ανήλικης: Οικονομικά κίνητρα θα επικαλεστεί ο ιερέας για την καταγγελία

 Βιασμός ανήλικης: Οικονομικά κίνητρα θα επικαλεστεί ο ιερέας για την καταγγελία

Οικονομικά κίνητρα θα ισχυριστεί ο 37χρονος ιερέας ότι βρίσκονται πίσω από την καταγγελία βιασμού της ανήλικης στην εκκλησία στα Πατήσια.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει», ισχυρίστηκε ο ιερέας στον ALPHA

Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση της Γεωργίας – Κατατέθηκε μήνυση κατά του εργοδότη της

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», πρόσθεσε.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» διερωτάται ακόμη ο ιερέας.

Από την πλευρά της, η ανήλικη μιλώντας στους αστυνομικούς επεσήμανε πως φοβόταν τον ιερέα, ο οποίος μάλιστα την απειλούσε: Ένιωσα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, ότι δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα με σκοτώσει. Και μου λέει “δεν πρέπει να το μάθει κανείς γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσεις”».

Σχετικά Άρθρα