Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη και πιθανώς Δευτέρα και Τετάρτη – Σύσκεψη με τους Δημάρχους και ανακοινώσεις

 Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη και πιθανώς Δευτέρα και Τετάρτη – Σύσκεψη με τους Δημάρχους και ανακοινώσεις

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, γνωστοποίησε πως θα είναι κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη (25.01.2022).

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ότι σήμερα συγκαλείται σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση για την Δευτέρα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης τόνισε χαρακτηριστικά «Θεωρώ πως σίγουρα θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε όλη την Αττική».

Ακόμη, σημείωσε ότι σήμερα συγκαλείται σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση για την Δευτέρα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα. Μάλιστα, δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη.

Από αύριο αναμένεται η έλευση του σφοδρότερου κύματος της κακοκαιρίας «Ελπίδα», με τους δημάρχους της Αττικής να εισηγούνται προς τον περιφερειάρχη, στο πλαίσιο σύσκεψης που έλαβε χώρα χθες Σάββατο να παραμείνουν κλειστά αύριο Δεύτερα τα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών και των επερχόμενων χιονοπτώσεων.