Φουρθιώτης: Έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και στελέχη της Ν.Δ!- Ζητά διευκρινίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ

 Φουρθιώτης: Έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και στελέχη της Ν.Δ!- Ζητά διευκρινίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον γύρο των πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων κάνει τις τελευταίες ώρες μία ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη στον λογαριασμό του στο Facebook μέσω της οποίας δίνει στη δημοσιότητα τις επαφές του με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και στελέχη του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Εκ της ανάρτησης δεν προκύπτει σαφώς ποια είναι η αφορμή από την οποία υποκινείται η αιφνίδια παρέμβαση Φουρθιώτη, κάποιοι ωστόσο θεωρούν πως ίσως υπάρχει κάποια δυσμενή για τον ίδιο εξέλιξη και επιχειρεί να ασκήσει πίεση.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, για την οποία δεν έχει υπαρξει απάντηση από την κυβέρνησης μέχρι τώρα, εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό δεδομένου ότι στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκρεκριμένα γράφει:

Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζεται … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα Alexis Tsipras

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Επεξεργασία Όλοι Εξερχόμενες Αναπάντητες ΝΙΚΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ Εξερχόμενες 28/1/21 i Γεραπετριτης Γιωργος Εισερχόμενες 28/1/21 Γεραπετριτης Γιωργος Εξερχόμενες 28/1/21 ΝΙΚΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ Εξερχόμενες (3) 27/1/21 Γεραπετριτης Γιωργος (4) Εξερχόμενες 27/1/21 Γεραπετριτης Γιωργος Αναπάντητες Ρωμανος Nikoς 27/1/21"

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.