Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου: Όταν η κόρη μου με ρώτησε εάν θα πεθάνει ο μπαμπάς της…

 Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου: Όταν η κόρη μου με ρώτησε εάν θα πεθάνει ο μπαμπάς της…

Για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και πατέρα της κόρης της μίλησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου. Φανερά συγκινημένη αποκάλυψε «όταν με ρώτησε εάν θα πεθάνει ο μπαμπάς της απάντησα ”μόνο ο Θεός ξέρει”».

«Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έχει κάνει ήταν όταν ο μπαμπάς της ήταν άρρωστος και ο μπαμπάς της πέθανε» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης της σε εκπομπή της ΕΡΤ η Χριστίνα Βίδου όπως μετέδωσε την Παρασκευή (21/1) το Mega και η εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Γεωργία Μπίκα: “Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας – Ελπίζω να βρω το δίκιο μου” (vid)

«Η κόρη μου είναι 13 χρονών και πάει πρώτη Γυμνασίου. Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έχει κάνει ήταν όταν ο μπαμπάς της ήταν άρρωστος και πέθανε. Ήμασταν χωρισμένοι και έφυγε πριν από έναν χρόνο. Την τελευταία φορά που τον είδε, λοιπόν, η ερώτηση της ήταν ”μαμά, θα πεθάνει ο μπαμπάς;”» είπε χαρακτηριστικά.

«Έπρεπε να βρω έναν τρόπο και να την προετοιμάσω»
«Εκεί έπρεπε εγώ να μην πω ναι αλλά να βρω έναν τρόπο και να την προετοιμάσω, που προσπαθούσα να την προετοιμάσω και να της πω πως δεν ξέρω» εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Ξέρω ότι προσπαθεί, ξέρω ότι παλεύει και με ξανακοιτάει. Μου λέει, ”τι νομίζεις;”. ‘‘Δεν ξέρω, μόνο ο Θεός ξέρει” της απάντησα» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα