Μήνυση της Τούνη στον 35χρονο για τη διαρροή του ροζ βίντεο

 Μήνυση της Τούνη στον 35χρονο για τη διαρροή του ροζ βίντεο

“Σήμερα 20-01-22, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του ατόμου που έχει κατονομάσει η κ. Τούνη για την καταγραφή και ανάρτηση βίντεο ερωτικής συνεύρεσής της, χωρίς την συναίνεσή της καθώς και έτερου ατόμου τα στοιχεία του οποίου της τα είχε αναφέρει ο ήδη καταγγελλόμενος, για τα αδικήματα της κακουργηματικής παραβίασης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αιτούμενη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των ανωτέρω προσώπων σε βαθμό κακουργήματος και να συσχετισθεί με τη μήνυσή της κατά αγνώστων που έχει ήδη υποβάλει” αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της γνωστής influencer Απόστολος Λύτρας.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα Instagram story γράφοντας πως αν ο 35χρονος δηλώνει δημόσια θύμα θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του ανθρώπου που τραβούσε το βίντεο.

Συγκεκριμένα, έγραψε : «Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα».

Σχετικά Άρθρα