Θεοδωρικάκος για βιασμό 24χρονης: Ο ένοχος θα πληρώσει όποιος κι αν είναι

 Θεοδωρικάκος για βιασμό 24χρονης: Ο ένοχος θα πληρώσει όποιος κι αν είναι

Για την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως βεβαιώνει όλους τους πολίτες ότι και στο συγκεκριμένο περιστατικό η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα με επαγγελματικό τρόπο και καταθέτει στην Δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία.

Τι συμβαίνει στη “δεξιά πολυκατοικία”;

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία κάνει συστηματικές προσπάθειες για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ υπογράμμισε ότι για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για μαστροπεία και ναρκωτικά.

«Εμπιστεύομαι την δουλειά της Αστυνομίας» είπε και υπογράμμισε, μεταξύ αλλων ότι όποιος κι αν είναι ο ένοχος θα πρέπει να πληρώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα. «Η έρευνα είναι πολύ σοβαρή και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσει μέχρι το τέλος. Όλα τα πορίσματα θα πάνε στην Δικαιοσύνη», ανέφερε.

Σχετικά με τα γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι ήδη έχουν συσταθεί έξι και θα ανοίξουν κι άλλα. Ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί που ασχολούνται σε αυτά έχουν ειδική κατάρτιση, ενώ υπάρχουν σκέψεις να προσληφθούν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί για να συνδράμουν στο έργο της Αστυνομίας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ .Θεοδωρικάκος είπε ότι η αντίδραση της ΕΛΑΣ στην υπόθεση ήταν άμεση και επαγγελματική. «Το ότι η υπόθεση δεν είδε αμέσως το φως της δημοσιότητας δεν σημαίνει ότι η Αστυνομία δεν έκανε αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή», υπογράμμισε.